Våra projekt 

Eksjö.nu har en lång erfarenhet av att driva utvecklingsprojekt. Just nu pågår flera spännande projekt som utvecklar näringslivet. Ofta drivs projekt över kommun- och länsgränserna för att stärka regionen som helhet.

Behovsanpassad kompetensutbildning för medarbetare på företag i Eksjö, Sävsjö, Aneby och Vetlanda kommuner. Finansieras via  Strukturfondpartnerskapet Småland och Öarna och Europeiska socialfonden. 

Projektet ska hjälpa företag att rekrytera samt underlätta för familjer att etablera sig i Eksjö, Vimmerby och Hultsfreds kommuner. Finansieras via Astrid Lindgrens Hembygd.

Nya projekt på G

Det pågår ständigt ett arbete med att skapa nya projekt som kan utveckla och underlätta för våra företag. Håll koll på denna sida, där vi presenterar dem så fort vi fått klartecken.


Avslutade projekt 

Projekt för att utveckla och inspirera till företagande på landsbygder i Eksjö, Vimmerby och Hultsfreds kommuner. Finansierades via Astrid Lindgrens hembygd. Avslutades 2019 och drivs nu som Nätverket TUFF. 

Under 2019 genomfördes aktiviteter för att göra  företagare mer konkurrenskraftiga i den digitala världen, utveckla samarbeten och kvalitetssäkra produkter och upplevelser för att stärka besöksnäringen. 

Utbildning, kunskap och utrustning för att skapa och driva en podcast med professionella, moderna och konkurrenskraftiga program om företagsamheten på landsbygden. Läs mer om projektet.