M2M

Som medlem i Eksjö.nu har du tillgång till en mängd förmånliga rabatter och erbjudanden från dina ”medlemskompisar”. Nedan ser du vad varje medlem erbjuder och hur du tar kontakt för att få ta del av detta. Vid utnyttjande av erbjudande anger du att du är medlem i Eksjö.nu till den du önskar utnyttja erbjudandet hos. Kan ej kombineras med andra kampanjer.

Fem Punkter

10% rabatt på webbplats och gratis webbhotell under första halvåret samt en timmes kostnadsfri rådgivning kring marknadsföring för dina produkter/tjänster. Du kontaktar oss på Fem Punkter på  info@fempunkter.se

Julian Glanert Graphic Design

Övertyga dina kunder med en professionell företagsidentitet och en fräsch ny design. Börja nu med 10% rabatt på Businesspaketet, innehållande logotype, visitkort och brevpapper. Ordinarie pris 12 500 SEK exkl. moms. Klicka här för att läsa mer om erbjudandet. Du kontaktar mig på  hej@jg-design.se. 

Fotograf Johan Lindqvist 

Du och ditt företag behöver bra bilder för att visa vilka ni är, vad ni gör och vad ert företag erbjuder. Det kan jag hjälpa er med! Som medlem i eksjö.nu får ni 20% rabatt på det första fotouppdraget jag gör åt er! Du kontaktar mig på info@johanlindqvist.com.

 

Cykla i Filmlandskapet Småland

Boka en team- eller kundaktivitet i form av en guidad cykeltur till inspelningsplatserna från filmerna om Emil i Lönneberga. Turen är kryddad med filmhemlisar, provsmakning av lokalt mathantverk och mycket glädje. Cirka tre timmar. Specialpris inkl. fika och cykel 550 SEK exkl. moms per person.
Minst 8 personer. Förfrågan skickas till
info@cyklaifilmlandskapetsmaland.se.

KORU MEDIA

Dags att göra film? Vi erbjuder ett kostnadsfritt tillfälle med rådgivning för filmproduktion. Tillsammans diskuterar vi igenom era behov, önskemål och budget och tar fram ett förslag på filmidé. Från detta, om intresse finns att fortsätta, så tar vi vidare idén till en storyboard (en visuell översikt) och ett offertförslag med 20% nykunds-rabatt! Du kontaktar oss på KORU MEDIA på kontakt@korumedia.se.

Forma Framtid

10% rabatt på alla våra medlemskap. Vi har generösa öppettider, bemannat alla vardagar med välutbildad personal, en maskinpark som ständigt utvecklas samt bastu. Gruppträning med cirka 20 pass i veckan erbjuds och ingår i alla gymkort. Gym-miljöer som passar alla, vi ordnar ofta  tillställningar för medlemmar. Du kontaktar oss på Forma Framtid på robin@formaframtid.se.  

Hotel Ullinge

15 % rabatt vid bokning av konferenspaket på Hotel Ullinge - ett konferenshotell precis vid Södra Wixens strand. Skräddarsydda konferenser och möten för stora och små grupper. Restaurangen serverar konferenslunch med lokal prägel och säsongens råvaror.  Erbjudandet inkluderar inte kräftfiske eller julbord.   Kontakt via 0381 – 810 60 eller info@ullinge.se

Plats för ditt erbjudande

Har du och ditt företag ett erbjudande till övriga medlemmar och vill synas här? Skicka logga, kontaktuppgifter och en kort text till helen.lindqvist@eksjo.se

Plats för ditt erbjudande

Har du och ditt företag ett erbjudande till övriga medlemmar och vill synas här? Skicka logga, kontaktuppgifter och en kort text till helen.lindqvist@eksjo.se