Nyttiga länkar

Eksjö.nu är en självklar första kontakt när det gäller nystarter, företagsutveckling och etableringar i Eksjö kommun, men det finns många fler aktörer som kan hjälpa till med allt från rådgivning till finansiering. Kolla in de här länkarna för mer information och intressant läsning.

Almi Företagspartner

Almi erbjuder bland annat hjälp med affärsutveckling, lån och riskkapital. De håller även föreläsningar och utbildningar. 
Läs mer på deras hemsida.

Verksamt.se

Hos Verksamt.se hittar du enkelt information som berör dig som vill starta, driver eller vill utveckla ditt företag. Läs mer.

Länsstyrelsen

Länsstyrelsen är en statlig myndighet som finns nära människorna i varje län. På deras sida hittar du information som kan vara intressant för dig som företagare. Läs mer.

Varningslistan

Svensk Handel varningslistan

Varningslistan varnar för bluffakturor, företag med oseriösa försäljningsmetoder och för erbjudanden eller utskick som kan uppfattas som vilseledande. Att ett namn saknas på listan är dock ingen garanti för att verksamheten är seriös.
Var alltid vaksam!

Styrelseakademin

StyrelseAkademien har ett brett utbud av kvalitetssäkrade produkter och tjänster som riktar sig till ägare och styrelseledamöter i alla typer av företag och organisationer. Läs mer.

Smålands Turism

Framgångsrika företag är en förutsättning för att besöksnäringen ska fortsätta att växa i region Jönköpings län. Smålands Turism kan stötta dig som är företagare inom besöksnäring på flera olika sätt. Läs mer.

Astrid Lindgrens hembygd

Leader är en metod för att utveckla din bygd utifrån lokala förutsättningar. Metoden kan användas både på landsbygden och i staden, projektstöd från Astrid Lindgrens Hembygd kan hjälpa er att utveckla era idéer. Läs mer här.

Aktuella upphandlingar

Är du intresserad av aktuella upphandlingar eller aktuella avtal?
Läs mer på Eksjö kommun

Tillstånd

Här hittar du information om tillstånd, regler och tillsyn. Kontakta gärna oss på Eksjö.nu så lotsar vi dig till rätt person!   Eksjö kommuns hemsida

Företagsjouren

Att leda ett företag är alltid en utmaning. När ett företag hamnar i svårigheter kan stöd och hjälp behövas för att ta sig ur situationen. Läs mer här.