Våra tjänster

Vår uppgift är att göra det enklare för våra medlemmar att vara företagare. Detta gör vi genom att bland annat bjuda ett antal olika tjänster och som du kan läsa mer om här.

Våra nätverk är öppna för alla som är medlemmar i Eksjö.nu. Ta chansen till erfarenhetsutbyte och nya kontakter!

Genom Businesstalks.nu, Businessinnoate.nu och Businessrules.nu erbjuder vi våra medlemmar mötesplatser, kunskap, inspiration och kunskap.

Kompetensutveckling är viktigt! Här hittar du mer information om utbildningsmöjligheter för dig och dina medarbetare

Affärsutveckling

Vill du växa och utvecklas? Vi är gärna ditt bollplank och kan hjälpa till med allt från goda råd och kontakter till att hitta lokaler och finansiering.

Science Park

Eksjö.nu är en så kallad Science Park nod, vilket innebär en lokal representant för Science Park, som är ett regionalt nätverk med affärsutvecklings-tjänster. Läs mer om Science Park här.

Projekt

Eksjö.nu har lång erfarenhet av att driva utvecklingsprojekt - ofta över kommungränserna. Just nu pågår projektet Digitalisera flera - för en hållbar framtid.

Lokaler

Söker du lediga lokaler? Eller är du hyresvärd och har lediga lokaler som du vill annonsera om här? Klicka här för att ta del av våra tjänster kring lokaler.

Utveckla ditt företag

Är du en ambitiös entreprenör som vill satsa på ditt företagande? Vi vill förstås att du lyckas!
Kanske går du i exporttankar, vill hitta nya kunder och marknader, eller vill utveckla nya tjänster och produktsegment. Ta kontakt med oss!

Vi har kontakterna till finansiering, exporthjälp och innovationsstöd. Det spelar ingen roll om du är ett enmansföretag eller om du redan omsätter 50 mkr och har 30 anställda, det finns alltid sätt att utvecklas och växa!

Eksjö.nu är en självklar första kontakt när det gäller nystarter, företagsutveckling och etableringar i Eksjö kommun, men det finns många fler aktörer som kan hjälpa till med allt från rådgivning till finansiering.