Årets pristagare

Den 17 november 2022 kunde Eksjö.nu återigen bjuda in till en festkväll för företagare i Eksjö kommun! På scenen stod AI-expertern John Guthed, stjärnorna i Teatertolvan och, framför allt, alla värdiga vinnare av årets utmärkelser! Här hittar du samtliga pristagare.  Motiveringar och tidigare pristagare hittar du genom att klicka på respektive pristagare.  

Årets Pristagare 2022

Årets Företagare i Eksjö kommun är Ingela och Ulrik Lindgren, Ingarps Träskydd. Priset delas ut av Föreningen Företagarna Höglandet och innebär kvalificering till länsfinalen i Jönköping.  

Max Lindroth, Apan & Yxan är Årets Unga Företagare i Eksjö kommun 2022. Priset delas ut av Föreningen Företagarna Höglandet och innebär kvalificering till länsfinalen i Jönköping.

Elgiganten Phonehouse Årets butik i Eksjö kommun. Kunderna nominerar och priset delas ut av Eksjö Handel.

Jonas Persson, Eksjö Stadshotell fick Årets turismpris 2021. Priset delas ut av Eksjö kommun. 

Christer och Agneta Gustafsson, Gummarp, är Årets landsbygdsföretag i Eksjö kommun.
Priset delas ut av LRF i samarbete med Swedbank.

Lena Hagström, som driver Atollen Omsorg och Rosso Fisk & Skaldjur är Årets ta-sig-församhetspristagare i Eksjö kommun.
Priset delas ut av Eksjö.nu.

Robin Wiktorsson, Forma Framtid är Årets nytänkare i Eksjö kommun. Priset omfattar en check på 15 000 kronor och delas ut av Science park i Jönköping län.

Clean Collect UF, som drevs av Vigor Lindblad, Tuvalie Palm, Cornelia Grip och Gustaf Norén  är Årets UF-företag i Eksjö kommun. Priset delas ut av Eksjö gymnasium i samarbete med Swedbank.

Anna Ström och Linnéa Petersson, som äger och driver livsstilsbutiken Butik Paletti är årets inspirerande kvinnliga förebilder 2023. Priset delas ut på Internationella kvinnodagen.

Sponsorer Näringslivsfesten 2022

Ett stort tack till sponsorerna av 2022 års Näringslivsfest. Utan er hade det inte varit möjligt!

Vill du och ditt företag synas i ett festligt sammanhang och möjliggöra en högtidlig inramning av nästa års prisutdelning?
Kontakta eksjö.nu:s vd, helen.lindqvist@eksjo.se