Näringslivsfest & pristagare

2020 års upplaga av Näringslivsfesten flyttades fram på grund av pandemin. Priser till framgångsrika företagare i kommunen delades ut under högtidliga former i samband med en välbesökt dialoglunch. Här finns årets alla pristagare. Motiveringar finns under respektive rubrik.  

Årets Pristagare 2020

Årets Företagare i Eksjö kommun är Oskar Lindholm och Frida Scherdén, Lindholmsgruppen. Priset delas ut av Föreningen företagarna Höglandet. 

Linnea Henrysson, som driver Björnstorps Potatis tillsammans med August, är Årets Unga Företagare i Eksjö kommun 2020. Priset delas ut av Föreningen företagarna Höglandet.

Oak lake Barbershop är Årets butik i Eksjö kommun. Priset delas ut av Eksjö Handel, kunderna nominerar och en oberoende jury utser vinnaren.

Eksjö Camping & Konferens fick Årets turismpris i Eksjö kommun. Priset delas ut av Eksjö kommun. 

Komtillmåtta lantbruk är Årets landsbygdsföretag i Eksjö kommun. Priset delas ut av LRF.

Jonas Persson, Eksjö Stadshotell fick Årets ta-sig-församhetspris i Eksjö kommun. Priset delas ut av Eksjö.nu.

Sushi Tree är Årets nytänkare i Eksjö kommun. Priset omfattar en check på 15 000 kronor och delas ut av Science park i Jönköping län.

Hampa design UF, som drevs av Lisa Ullman, Sofia Jonliden och Hanna Johannesson är Årets UF-företag i Eksjö kommun. Priset delas ut av Eksjö gymnasium.

Sponsra nästa näringslivsfest?  

Vill du och ditt företag synas i ett festligt sammanhang och möjliggöra en högtidlig inramning av nästa års prisutdelning? Kontakta marie.brask@eksjo.se

Tidigare pristagare

Är du nyfiken på tidigare och vem som fått utmärkelser genom åren? Klicka vidare på respektive pris för att se tidigare pristagare. Årets integrationspris delades inte ut 2020.