Årets butik

Oak lake Barbershop är Årets butik i Eksjö kommun 2020. Kunderna nominerar den butik man bäst tycker uppfyller kriterierna: Kundbemötande – Servicegrad – Sortiment – Öppettider – Butiksmiljö – Skyltning. En oberoende jury väljer sedan ut vinnaren och priset delas ut av Eksjö Handel.

Motivering

”Årets butik 2020 bidrar med en modern känsla i hjärtat av gamla stan. Inredningen är lika trendig som sortimentet och butiken lockar kunder från hela höglandet. Med genuint kundfokus och stort hantverkskunnande ser personalen till att ta hand om varje kund på bästa sätt. Butiken, som också är salong, drivs av en entreprenör som brinner för sin verksamhet och som alltid har kundens bästa i fokus. Årets butik 2020 är Oak Lake Barbeshop.”

Tidigare pristagare

2019 Carlos
Att driva butik är en utmaning oavsett bransch och stad. Men årets butik visar att det finns en vilja att satsa på handeln i Eksjö. Med en genuin passion har årets pristagare lyckats förvalta arvet av en butik med anrik historia – en butik som alltid varit en god förebild för handeln i stan. I dag drivs butiken av tredje generationen inom samma familj. Med ett stort intresse för service, kvalitet och inspiration lyckas årets butik attrahera både befintliga och nya kunder – både de som finns lokalt och de som åker långt för att besöka sin butik.
Årets butik är Carlos.

2018 Blomsterboden
Årets butik startade redan 1956 och har drivits av de nuvarande ägarna sedan 1989. Butiken är inbjudande och ett föredöme för både Eksjö och hela landet med sin inspirerande interiör och sitt breda utbud av blommor och inredning. Årets butik är Blomsterboden som drivs av Anna och Pelle Nelzén. Med ett genuint driv och ett naturligt intresse för kundernas bästa har Anna och Pelle hela tiden utvecklat företaget. Butiken uppskattas både av lokala och regionala kunder, turister och av branschkollegor. I år tilldelades Blomsterboden titeln ”Årets handlare” i hård konkurrens med 112 andra Interflorabutiker.

2017 Eksjö Bokhandel
Med sina 174 år i staden Eksjö och med lång erfarenhet av att ha ett utbud som tilltalar alla; gammal som ung. Bokhandeln ser till att vi i Eksjö får komma på författarkvällar, blir uppdaterade på sociala medier och har möjlighet att vara med i deras kundklubb. Eksjö bokhandel möter upp turisterna med sina språkkunniga medarbetare. Genom bok och biblioteksmässan för de ut namnet Eksjö till hela bokintresserade Sverige.

2016 Otyg
Årets butik följer trender och årstider och utvecklas ständigt, samtidigt som de bevarar sin profil i Eksjö stad. En inspirerande butik och trivsam utemiljö som lockar kunder till Eksjö

2015 Elkedjan
Årets butik är ett lysande exempel på att det med ett genomtänkt sortiment, stora fackkunskaper och ett glatt leende går att locka till sig trogna kunder oavsett läge. Kundernas behov tillgodoses på ett föredömligt sätt, och med ett aktivt ledarskap har en lönsam verksamhet utvecklats.